Peter - Smile To Me

Ga naar de inhoud

Peter

‘We vonden ook dat SMILE TO ME ! een peter nodig had. Onze hoofden werden bij elkaar gestoken om de geschikte persoon te vinden.
Onze voorkeur ging uit naar een jong talent van eigen bodem die mooie liedjes zingt met veel inhoud. Ons oog viel al vrij snel op Jan Vankeerberghen.
Jan nam dit peterschap met heel veel plezier aan en zal zich voor 100 percent inzetten voor ons evenement.’


Jan Vankeerberghen: ‘ Toen men me vroeg om peter van de actie te worden was ik in de eerste plaats vereerd om het te mogen worden.
Smile To Me is voor mezelf ook een zeer eerlijke organisatie want doorheen de jaren ben ik af en toe toch wel een vereniging tegengekomen met profiteurs. Maar dit is hier helemaal niet het geval.Bij Smile To Me zie je duidelijk waarvoor ze staan. Het is geen geld inzamelactie maar een organisatie die de anders kinderen een leuke dag willen bezorgen.
Het is ook een lokale organisatie wat er voor mij ook voor zorgt dat het geen ver weg van mijn bed show is. Maar echt gedragen door mensen uit de streek.
Ik ga dit evenement dus zeker sterk mee promoten want ik weet uit ervaring dat het moeilijk is om ook de ouders en kinderen met zulke handicap naar buiten te krijgen.
Want meestal komen ze nooit buiten.’ Vaak worden ze wat verstopt gehouden terwijl ze evenzeer deel uitmaken van onze maatschappij en eigenlijk niet altijd 'anders' zijn omdat ze dezelfde gevoelens en verlangens hebben als 'normale' mensen.


meer info over Jan vind je via:
www.janvankeerberghen.be


Terug naar de inhoud